2010-02-25 16:52:35• hírek • Szatmar.ro

Várad ellen nem szabad megbotlani

Két vereség után kötelező a győzelem a VSK kosarasai számára.

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata egyelőre nem remekel az új évben, ráadásul utóbbi két meccsét egyaránt elveszítette. A Sepsiszentgyörgy és az Alexandria elleni zakó után így a csapatnak mindenképpen nyernie kell szombaton (11.30) a Nagyvárad ellen, főleg, hogy a lányok ismét hazai közönség előtt játszhatnak.

A gyengébb szereplésre mellesleg a vezetőség is reagált és szankciókat helyezett kilátásba, amennyiben a csapat nem győzi le a Nagyváradot, majd azt követően az Aradot. Dan Fleseriu edző ezzel azonban nem foglalkozik, csak a váradiak elleni meccsre koncentrál.

„Remélem, az utóbbi sikertelen időszak után most úgy játszik majd a csapat, ahogy kell és ahogy tud is, bár a sérülések most is sújtanak minket. Adriana Pricopnak a szerda esti edzésen kiújult a hátsérülése, Adina Popnak a válla húzódott meg, Laura Dragoescu és Cristina Ciocan pedig ismét gyomorbántalmakra panaszkodott, így nem tudtak rendesen edzeni. Pszichikailag is nehéz helyrejönniük a lányoknak a sorozatos sikertelenségek és a gyengébb játék miatt. A bajnokság kiegyenlített, Nagyvárad is hasonló játékerőt képvisel mint Alexandria, amelytől ugyebár kikaptunk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de természetesen mindenképpen győzni akarunk" , mondta a mester.

Érdekesség egyébként, hogy a VSK és a Nagyvárad másfél héten belül háromszor is összecsap majd: a bajnoki után jövő héten (kedden vagy szerdán) a Román Kupában is egymással találkoznak, ezúttal Nagyváradon, a visszavágót pedig újabb egy hét múlva rendezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: